Europa's Marktleider in merklicenties

Volare ontwerpt unieke 

kinderfietsen onder licentie

Volare kinderfietsen is Europa's marktleider in merklicenties. Wij ontwerpen en produceren fietsen voor de professionele vakhandel en bijna alle grootwinkelbedrijven binnen Europa. Met meer dan 2000 dealers verspreid over 27 landen zijn wij de partner als het gaat om uw merk of licentie in de markt te zetten.

Kies uw eigen kwaliteit

Met meer dan 60 jaar ervaring weten wij precies wat jij als category managers nodig hebt om het juiste licentieproduct te vinden. Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Volare hanteert drie prijs/kwaliteitsniveaus waaraan u uw product kunt laten voldoen:

Bekijk onze Disneycase en Catalogus

Voor een begrip van onze collectie en onze samenwerking met Disney

Volare Bicycles is aangesloten bij de volgende organisaties: 

Het Business Social Compliance Initiative zet zich wereldwijd in voor de verbetering van de arbeidsomstandigheden in de productieketen van haar leden. Bedrijven die aangesloten zijn bij de BSCI implementeren de BSCI Code of Conduct in hun keten. De Code of Conduct is gebaseerd op de volgende internationaal aanvaarde richtlijnen:

- Conventies van de International Labor Organization (ILO) 

- VN-Universele Verklaring van de Rechten van de Mens door de Verenigde Naties

- VN-Verklaring van de Rechten van het Kind 

- Het Verdrag inzake de uitbanning van alle vormen van discriminatie tegen vrouwen (CEDAW)

- VN-Global Compact 

- OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen

Sedex (Supplier Ethical Data Exchange) is een platform voor het delen van ethische data in de leveringsketen.

Sedex leden kunnen hun SMETA-auditrapporten in het Sedex-systeem publiceren, waar aangesloten klanten ze kunnen inzien. Het is niet nodig om aan meerdere klanten afzonderlijk aan te tonen dat uw bedrijf voldoet aan hun eisen op het gebied van “ethical trade”.

SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) vindt zijn oorsprong bij de leden van AIM-PROGRESS, een forum van producenten van consumentenproducten en hun leveranciers. Deze hebben gezamenlijk uitgangspunten/gedragsregels/eisen opgesteld in relatie tot "ethical trade" en "responsible sourcing" samengevoegd in de Best Practice Guidance.

Wij zijn altijd aanwezig tijdens de belangrijkste beurzen

Wij staan op alle internationale vakbeurzen zoals: 

Eurobike, Nürnberger Spielwaren Messe en de Kind und Jugend beurs!

Eurobike 2022

Geïnteresseerd?

Built with